Katia Enbuske


KATIA ENBUSKE

Autan sinua löytämään oikeat asiakkaat, kannattavan hintatason ja menestyksekkään toimintamallin. Opetan sinulle, miten hyödynnät omat voimavarasi tehokkaammin.
Autan sinua ymmärtämään kirjanpidon raporttien sisällöt, tekemään niiden perusteella liiketoimintaa koskevia päätöksiä ja hallitsemaan paremmin yrityksesi
taloutta ja tulevaisuutta.

Katia on sarjayrittäjä, jolla on kokemusta monilta eri aloilta. Hän on toiminut myös Naisyrittäjät ry:n ja Laurean oppilaiden mentorina. Katian yritykset ovat toimineet seuraavilla aloilla: liikunta, ammatillinen koulutus, audiovisuaalinen tuotanto, verkkokauppa, lasten kesäleiritoiminta, tilitoimisto ja taloushallinnon palvelut.

Katialla on erityisen paljon annettavaa mm. markkinoinnin saralla, sillä hän osaa nähdä tuotteet loppukäyttäjän silmin. Katia on erikoistunut palveluliiketoiminnan kehittämiseen, hän osaa tuotteistaa ja paketoida palvelut selkeään muotoon. Katia osaa rakentaa myös yrityksen henkilöstölle koulutuspolun ja henkilöstöstrategian, jolla työntekijät
sitoutetaan tuottamaan palvelu yhtenäisillä standardeilla.

Katia tunnetaan erityisen osaavana ja selkeänä kouluttajana. Hän on uransa aikana tuotteistanut useita liikunta-alan koulutuksia, kouluttanut kymmeniä ihmisiä nollasta uuteen ammattiin ja antanut koulutuksillaan sadoille valmiille ammattilaisille uusia ideoita ja valmiita konsepteja. Liiketoiminnan kehittämisessä Katialla on hyvä vainu trendien ja tarpeiden suhteen. Katia jakaa mielellään kaikki vinkkinsä työn tehostamiseksi ja vapaa-ajan lisäämiseksi, sekä palvelujen tai tuotteiden oikean hinnoittelutason löytämiseksi. Katia puhuu sujuvasti suomen lisäksi englantia, espanjaa, ruotsia ja saksaa ja pystyy konsultoimaan myös kansainvälisissä asioissa. Katian yritys on  Tilitoimisto Novaventura Oy.

Varaa valmennusaika viestillä

Vieritä ylös