KEHITÄ BISNESTÄ
verkkovalmennus yrittäjille

Liiketoiminnan kehittäminen on yrityksen elinehto. Työ vie yrittäjän aikaa, vaatii suunnittelua sekä edellyttää osaamista. Keskittymällä oleelliseen ja tekemällä oikeita asioita, varmistat yrityksesi menestyksen.

Avaimet menestykseen® kehitysohjelman ja monipuolisen valmennuksen avulla sinä yrittäjänä ja liiketoimintasi voitte hyvin.

Saat apua ja tukea talouden ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä omaan hyvinvointiin – innostavasti ja joustavasti.


MARKKINOINTI

Markkinointisuunnitelma, tuotteistaminen ja hinnoittelu.


TUOTTEISTAMINEN

Ilman asiakkaita ei ole bisnestä. Mitä kaikkea pitää huomioida ja mistä huolehtia?


LAKIASIAT

Sopimusasiat ovat yritykselle tärkeitä. Hoida lakiasiat kuntoon etukäteen.

TUTUSTU VALMENTAJIIN

Valmentajamme ovat eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja yrittäjiä, jotka haluavat auttaa sinua menestymään.

Tarja Pursiainen
Tarja Pursiainen

Autan sinua asiakkuuksien ja prosessien kehittämisessä, tuotteistamisessa, viestinnässä sekä muissa yrittäjyyden tilanteissa. Oivalla omien toimintatapojen merkitys ja kehittämisen tärkeys omassa työssäsi.

Taina Euro
Taina Norha

Autan yritystäsi löytämään oman tavan toimia asiakaslähtöisesti ja tavoittaa asiakkaat tehokkaasti modernien markkinointitoimenpiteiden avulla. Autan toimimaan suunnitelmallisesti ja hyödyntämään arkea helpottavia ja tehokkaita työkaluja omassa toiminnassasi.

Soile Heiniö
Soile Heiniö

Autan sinua saamaan sosiaalisen median kanavat ja Google näkyvyyden kuntoon selkokielellä ja tavoitteellisesti. Panosta yrityksesi näkyvyyteen ja opi samalla itse.

Enni Kranni
Enni Kranni

Lainopillista neuvontaa joustavasti ja ymmärrettävästi. Osaamisalueena sopimusasiat, yritysjuridiikka, verotus, hankinta-asiat, sukupolvenvaihdokset sekä yrittäjille relevantti perhe- ja perintöjuridiikka.

Aki Viljander
Aki Viljander

Lainopillista neuvontaa joustavasti ja ymmärrettävästi. Osaamisalueena työoikeus, sopimusasiat, asunto-osakeyhtiöasiat, kiinteistöasiat.


Perusasiat tuotteistamisesta

Vieritä ylös