Kirsi Englund


KIRSI ENGLUND

Autan sinua kohti terveempää kehoa ja energistä oloa rennolla ja fiksulla syömisellä Ohjauksessani ravitsemustietoon yhdistyvät hyvinvoinnin tasapaino, käytännölliset arjen teot sekä motivaation vahvistaminen.

Kirsi on ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin kokenut ammattilainen, koulutukseltaan laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM) ja psyykkinen valmentaja. Kirsi on toiminut ravitsemusterapeuttina, sekä hyvinvointivalmentajana. Lisäksi Kirsi on toiminut elintarviketeollisuudessa ravitsemus- ja terveysmarkkinoinnin asiantuntijatehtävissä.

– Haluan auttaa ihmisiä kohti terveempää kehoa ja energistä oloa rennolla ja fiksulla syömisellä. Ohjauksessa ja luennoillani ravitsemustietoon yhdistyy arjen hyvinvoinnin tasapaino, muutoksen johtaminen, käytännölliset arjen teot sekä motivaation vahvistaminen. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan autan ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja omaan arkeen sopivien hyvinvointitekojen puntaroimisen kautta.

Olen opiskellut ravitsemustieteen pääaineen lisäksi psyykkiseksi valmentajaksi sekä liikuntalääketiedettä ja liikuntaravitsemusta. Ohjauksessa käytän hyväksymis- ja omistautumisterapian ja NLP:n menetelmiä. Lisäksi olen valmistunut työhyvinvointipäälliköksi sekä täydentänyt osaamistaan markkinoinnin ja johtamisen opinnoilla. Työkokemuksen lisäksi käytän työssäni oppejani urheilun parista, lähinnä kestävyyslajeista, erilaisista järjestötehtävistä sekä äitiydestä.

Lue lisää www.kirsienglund.fi

Varaa valmennusaika viestillä

Vieritä ylös