Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olet kiireinen yrittäjä, mahdollisesti toimit yksin. Sinun pitää ehtiä tehdä miljoona asiaa! Juuri siksi kurssimodulit sisältävät tiivistetyssä muodossa oleellista tietoa. Opiskelet silloin, kun sinulle sopii, moduli kerrallaan.

On totta, että verkossa on valtavasti tietoa, mutta juuri sinua koskevan, oikean ja oleellisen tiedon etsimiseen, seulomiseen, printtaamiseen menee kallisarvoista aikaasi. Me olemme tehneet asian puolestasi, hyödynnä s

Aloita siitä modulista, mikä tuntuu olevan eniten mielessä. Paketit on koottu siten, että niiden sisältö tukee kokonaisuutta. Muista, että kaikki liittyy kaikkeen. Valmentajat ovat tukenasi, varaa aika helposti suoraan verkosta.

 

Oppimateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. Tietoa tulee jatkuvasti lisää, joten sisältöjä ei päivitetä, mutta muutoksista tiedotetaan. Näin olet jatkuvasti ajan tasalla ja voit kerrata materiaaleja milloin haluat.

 

Liiketoimintaosaamistaan kannattaa kehittää jatkuvasti. Avaimet menestykseen® kehitysohjelma ja monipuolinen valmennus on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka käyttäminen on helppoa, tavoitteellista ja sitä kautta tuloksellista.

Valmentajamme ja sisällöntuottajamme ovat omien alojensa ammattilaisia. He ovat myös erittäin kokeneita ja omaavat kokemusta kouluttamisesta. Kaikki toimivat myös yrittäjinä.

Pyrimme siihen, että laadukas sisältömme auttaa jokaista opiskelijaa. Jos kuitenkin koet, ettet hyötynyt kurssista mitään, maksamme sinulle kyselemättä rahasi takaisin.

Saat jokaisesta suoritetusta moduulista yhden suorituspisteen, jonka arvo on 1 €. Haluamme kannustaa ja pitää yllä motivaatiota omilla ”plussapisteillämme”. Suorituspisteesi kerryttämä saldo voidaan käyttää ainoastaan verkkokaupassa.

Vieritä ylös