Meku Sjöblom


MEKU SJÖBLOM

Tarvitsetko vertaistukea yrityksen alkutaipaleella? Saat minulta aineistoa ja ideoita blogiin, apua ja vinkkejä tuotteesi myymiseen, tarinan tai vaikka tilaisuuden lanseeramiseen.

Olen bloggaaja ja vapaa kirjoittaja. Toimin myös ratkaisukeskeisenä reteaming valmentajana. Teen asioita ja juttuja joista nautin ja olen kiinnostunut.
Aloittelevana yrittäjänä, Tmi Nainenyliviiskyt, olen joutunut monen pienen ja jokusen suuremmankin pulman eteen, mutta kaikesta olen selvinnyt. Kiitos oman ongelmanratkaisukykyni sekä muualta löydetyn avun myötä. Jokainen meistä tarvitsee ulkopuolista tietoa saamaan uutta perspektiiviä omaan tekemiseensä. Kunhan sitä älyää ja osaa hakea.

Avaimet menestykseen konseptin Saara on alter egoni. Olen ääni nauhoilla ja mieli blogin takana. Tietosisällön olen kerännyt Avaimet menestykseen aineistosta. Tämä on erittäin mieluinen tehtävä. Hyvin, hyvin lähellä sydäntäni.

Itse opin paljon kaikkea tarpeellista niin liiketoiminnasta kuin oman elämän hallinnasta. Vaikka toimin Saarana kertojan, oppilaan ja opettajan asemassa,
niin Mekuna olen todellinen kurssien suurkuluttaja. Se tullut tarpeeseen.

Ole yhteydessä, jos tarvitset aineistoa blogiin, tuotteesi myymiseen tarinan tai vaikka tilaisuuden lanseeramiseen. Ja jos tarvitset aloittelevan yrittäjän vertaistukea. Yritykseni on Tmi Nainenyliviiskyt, minulle voi soittaa tai meilata.

Tutustu Mekun omaan blogiin sekä Saaran yrittäjäblogiin, molemmista löydät pajon mielenkiintoista luettavaa!

Varaa valmennusaika viestillä

Vieritä ylös