Onnistu yrittäjänä – Saaran yrittäjäblogi

Suurin, ihanin ja yllättävin työjuttu, minkä olen koskaan saanut. Luen sen monasti. Ennen kahvihetkeä ja sen jälkeen. On se totta. Siinä se on, minun sähköpostissani. Olen irrota liitoksistani. Niin täpinöissä olen. Ihan laulattaa.

“Ei ole turhaa työtä, on vain työtä”, ajattelen. Kaikki johtaa johonkin. Pienetkin ponnistukset. Kyllä on kannattanut olla aktiivinen ja luova. Työ kantaa, johtaa onnistumisiin. Ihanaa.

Kiitos tuote-esittelystäsi. Oli myös mukava tavata suunnittelija/tekijä. Olemme kiinnostuneita tuotteistasi ja ottaisimme mielellämme myyntiin niitä niin kolmeen päämyymäläämme kuin kahteen kesän popup -shoppiimme. Erikoisesti olemme kiinnostuneita ponchoista ja hartiahuiveista kesä-väreissä. Palaamme asiaan tarkemmin viikon lopulla, mutta ohessa ennakkotietoja.

Tutkin ennakkotietoa. Kartoitan oman tilanteeni. Tarvikkeet, ajan ja mahdollisuuden suureen toimitukseen. On laskettava tarvikekulut ja mahdolliset hetkelliset ylimääräiset henkilökulut. Hinnoittelu on kulmakivi. Ei liian alas eikä liian ylös. Tähän tarvitsen ehdottomasti vähän apua. Avaimet menestykseen.fi valmennus. Kurkistan laatikkoon Kehitä bisnestä ja etsin sopivan moduulin. Tämä on minulle paras tapa oppia ja sisäistää yrittäjyyttä. Ja parasta on, kun sitä voi käyttää silloin kun itse haluaa ja saa sen avun mikä milloinkin askarruttaa.

Nyt minun on juurruttava faktoihin, muuten vain lennän. Ilosta, onnesta ja uuden viehätyksestä. Ja se uusi on minulle suuri tilaus. Alan tuntea itseni todelliseksi bisnesnaiseksi sekä varteenotettavaksi yrittäjäksi. Se on hyvä tunne. Mutta ensin soitan Millalle, naapurustossa asuvalle ystävättärelleni ja yrittäjällä. Jaettu ilo on aina suurempi ilo.

Puhelun riemu oli rajaton. Vain aika oli rajallinen. Vaikka uutiset ovat iloiset, vaatiivat ne myös tekoja. Ja ajattelin aloittaa heti. Energiaa virtaa ovista ja ikkunoista ja minussa se herättää luovuuden. Hallitun, hullun innostuksen, jolla on kohde, toiminta ja tavoite. Vain tuo talouspuoli vaatii keskittymistä, mutta kyllä siitäkin selvitään.

Oppia on jo tullut, varmuutta kerääntynyt ja nyt on jo taidot huomattu. Minä itse ja ostajat. Eikuin ponchon ja huivien kimppuun. Väriskaalan esittely ja tuotepakkauksen suunnittelu. Riittääkö vain brändimerkki vai kehitänkö käärön tai kenties oman pussukan? Kustannuskysymys, logistiikan merkitys ja tuotteen esillepano? Kysymyksiä ja kysymyksiä.

Ne kaikki viuhtovat mielessäni. Tällä kertaa iloisessa sekametelisopassa. Käyn netissä, Avaimet menestykseen.fi sivustolla niin sanotun suuren silmukan silmäilyn, mutta keskityn talouteen huomenna. Jääpähän huomiseksi muhimaan ne asiat, joihin apua tarvitsen. Mutta tänään, tänään nautin. Nautin siitä, että olen onnistunut. Onnistunut omassa tekemisessäni; luomaan, tuottamaan, markkinoimaan ja myymään. Se on aika temppu se. Ja minä tein sen.

Lataa heti PIKAOPAS MENESTYKSEEN

Opas auttaa sinua kehittämään osaamistasi liiketoiminnan hoitamisessa tuloksellisempaan suuntaan.

Tilaa uusimmat jutut sähköpostiisi

TESTAA YRITTÄJÄKUNTOSI

Tiedätkö, mitkä yrittäjäominaisuudet ovat vahvuuksiasi? Mitä ominaisuuksia kannattaisi kehittää?

Piditkö jutuista? Jaa myös muille ja käy tykkäämässä, kiitos!

Lisää mielenkiintoista luettavaa

kirjanpitäjä-tilitoimisto

Minä itse, kirjanpitäjä vai tilitoimisto – Yrittäjän blogi

On aika miettiä delegointia ja priorisointia Yrittäjän aika on rajallista. Sen olen jo tässä pienessä ajassa huomannut.Omat resurssini olen pääpiirteittäin kartoittanut ja lapsityövoiman. Näin leikkisästi sanottuna. Myönnän, nuorisoa olen käyttänyt vie mennessäs, tuo tullessas – menetelmää ajatellen, lähinnä postitusasioiden hoidossa.

Lue lisää »
mietteitä yrittäjyydestä

Mietteitä yrittäjyydestä – Yrittäjän blogi

Taas on sellainen aamu, jolloin mietin, että kyllä se palkkatyö vain olisi niin helppoa, mutta toisaalta, tämä oma on kyllä innostavampaa. Ja tassuttelen kahden muun vipeltäjän kanssa kahvimuki kädessä alakertaan. Aamuaskareet, eli teinit ylös ja Matin kanssa ulos, ne olin

Lue lisää »
yrittäjän työkyky

Miten yrittäjä tekee tulosta – Yrittäjän työkyky

Hyvien tuloksien edellytys urheilussa on, että urheilija on hyvässä kunnossa. Urheilijan kunnon vaikutusta tuloksen tekoon pidetään itsestään selvyytenä. Ymmärretään myös, että kunnon kohentamiseen ja ylläpitämiseen on panostettava jatkuvasti. Vaatimuksiin vastaaminen Työelämässä sen sijaan vaaditaan entistä parempia tuloksia kiinnittämättä huomiota työtä

Lue lisää »

Avaimet Menestykseen

Lahjakortti

Osta oppia lahjaksi!
Avaimet menestykseen -lahjakortti

You have Successfully Subscribed!

Vieritä ylös