Olemme auttamassa sinua

Palvelumme on helppokäyttöinen. Kaikki materiaalimme pyrkii olemaan mahdollisimman selkokielistä. Jos joku termi silti mietityttää, laita meille viestiä, niin selvitetään asia.

Haluamme kehittää innovatiivista ja kokonaisvaltaista oppimisympäristöä, jossa saat oleellista tietoa sopivan kokoisina moduuleina. Verkkovalmennuksiin sisältyy opiskelijoiden sisäinen ryhmä, jossa valmentaja käy tarkistamassa mahdolliset kysymykset ja selvittää epäselvät asiat. Omavalmentaja keskittyy sinun yrityksesi tilanteeseen.

Menestyksesi on meille tärkeä asia

Avaimet Menestykseen on syntynyt auttamaan jokaista yrittäjää yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Jokaiselta yrittäjältä on opittavaa eikä kenenkään polku ole samanlainen. Kun löydämme yhdessä juuri sinun avaimesi menestykseen, mekin olemme onnistuneet ja se vie meitä eteenpäin.

Haluamme antaa enemmän kuin odotatkaan huolehtimalla palveluiden monipuolisuudesta ja laadukkaasta sisällöstä. Palvelemme jokaista yksilöllisesti niin pitkälle kuin mahdollista.

Kannustus motivoi

Kehityssuunnitelman avulla voit toimia pitkäjänteisesti yrityksesi ja itsesi hyväksi. Suunnitelma laaditaan omavalmentajan kanssa ja Avaimet Menestykseen antaa takuun suunnitellun asian toteutumisesta, jos sinä toimit ohjeiden mukaan. Kysy lisää!

Sitoutuminen yrityksen kehittämiseen on haaste. Arki tuntuu vievän ajan ja motivaatio laskee. Haluamme helpottaa motivoitumista palkitsemisjärjestelmällä. Jokaisesta suoritetusta modulista saat pisteen, jonka arvo on 1 euro. Pisteet kerätään omalle tilillesi ja voit käyttää saldon verkkokaupassa. Kurssin osia ei siis kannata jättää kesken!

avaimet menestykseen

Omavalmentaja kehittämään yritystäsi

Avaimet Menestykseen® on rekisteröity tavaramerkki, jonka takana on Tilitoimisto Pia Nyman. Yritysneuvojan ja kirjanpitäjän työssä asiakkaiden huolenaiheet ovat tulleet tutuiksi yli 25 vuoden aikana. Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi verkkovalmennukset antavat mahdollisuuden jokaiselle yrittäjälle kehittää yritystään ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteystiedot
Ota yhteyttä sähköpostilla
Vieritä ylös