Usein kysyttyä

Miten voin selvitä näin monen asian hallinnasta?

Olet kiireinen yrittäjä, mahdollisesti toimit yksin. Sinun pitää ehtiä tehdä miljoona asiaa! Juuri siksi kurssimodulit sisältävät tiivistetyssä muodossa oleellista tietoa. Opiskelet silloin, kun sinulle sopii, moduli kerrallaan.

Miksi maksaisin tiedoista, jotka saan verkosta ilmaiseksi?

On totta, että verkossa on valtavasti tietoa, mutta juuri sinua koskevan, oikean ja oleellisen tiedon etsimiseen, seulomiseen, printtaamiseen menee kallisarvoista aikaasi. Me olemme tehneet asian puolestasi, hyödynnä se.

Mistä aloitan?

Aloita siitä modulista, mikä tuntuu olevan eniten mielessä. Paketit on koottu siten, että niiden sisältö tukee kokonaisuutta. Muista, että kaikki liittyy kaikkeen. Valmentajat ovat tukenasi, varaa aika helposti suoraan verkosta.

Entä jos minulla ei olekaan aikaa opiskella?

Oppimateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. Tietoa tulee jatkuvasti lisää, joten sisältöjä ei päivitetä, mutta muutoksista tiedotetaan. Näin olet jatkuvasti ajan tasalla ja voit kerrata materiaaleja milloin haluat.

Miksi tulisin juuri teidän kurssillenne?

Liiketoimintaosaamistaan kannattaa kehittää jatkuvasti. Avaimet menestykseen® kehitysohjelma ja monipuolinen valmennus on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka käyttäminen on helppoa, tavoitteellista ja sitä kautta tuloksellista.

Jos en opi mitään, saanko rahat takaisin?

tyytyväisyystakuuPyrimme siihen, että laadukas sisältömme auttaa jokaista opiskelijaa. Jos kuitenkin koet, ettet hyötynyt kurssista mitään, maksamme sinulle kyselemättä rahasi takaisin.