VAHVISTA TALOUTTA
verkkovalmennus yrittäjille

Taloudellisten asioiden hallinta on yrittäjän keskeisimpiä osaamisen alueita. Yrittäjän on ymmärrettävä laskentatoimen perusteet sekä osattava tulkita yrityksen lukuja ja hyödyntää niistä saatavaa tietoa. Suunnittelua ei voi tehdä ilman budjettia ja toiminta on vaikeaa, jos ei hallitse kassavirtaa. Yritystoiminnan talouden seurannassa on kolme peruskomponenttia: kassavirta, tuloslaskelma ja tase.

Saat apua ja tukea yrityksen talouden vahvistamiseen ja kehittämiseen  – innostavasti ja joustavasti.


Tulos kuntoon

Tulos, tase ja tunnusluvutTalouSOHJAUS

Budjetointi, hinnoittelu ja rahoitusVerotus

Verosuunnittelu


Pia Nyman


PIA NYMAN

Autan sinua kasvattamaan ja kehittämään osaamistasi liiketoimintasi hoitamisessa tuloksellisempaan suuntaan. Toteuta unelmasi, jossa vahvuutesi ja osaamisesi yhdistyvät!

Olen Avaimet Menestykseen® konseptin kehittäjä, yritysneuvoja ja kirjanpitäjä yrityksessä Tilitoimisto Pia Nyman. Olen toiminut pitkään yrittäjänä monipuolisissa tehtävissä. Monialaosaaminen ja vankka ammattitaito ovat vahvuuksiani. Autan sinua ymmärtämään yrityksen taloutta, menestymään ja nauttimaan työstäsi.

Tutustu blogiini, sieltä löydät pajon mielenkiintoista luettavaa!

Varaa valmennusaika viestillä

Halusin luoda Avaimet menestykseen –palvelukonseptin, jotta mahdollisimman moni hyötyisi valmentajiemme ammattitaidosta ja kurssimateriaaleiksi kootusta tiedosta. Yrittäjyyden kaikkia osa-alueita on vaikea hallita. Oleellisen ja oikean tiedon etsiminen vie paljon aikaa. Ajankohtaisen tiedon ja oppien jakaminen eteenpäin on yksi portaalin tehtäviä.

Avaimet Menestykseen – palvelukonseptin perusarvoja ovat

  • asiakkaan menestys on minulle henkilökohtaisesti tärkeä asia
  • haluan antaa enemmän kuin asiakas odottaa tai mistä hän on maksanut
  • kannan vastuun asiakaskokemuksen tasosta palvelemalla jokaista yksilöllisesti
  • vastuullisuus tarkoittaa, että asiakas kokee voivansa luottaa aina minuun


Mitä hyötyä on tuloslaskelmasta?

Vieritä ylös