VALMENTAJAT

Valmentajamme ovat eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja yrittäjiä, jotka haluavat auttaa sinua menestymään.

Valmennus varataan sopimalla valmennusaika ja – tapa valmentajan kanssa henkilökohtaisesti. Valmennus voi olla tapaaminen, puhelu, skype- tai videovalmennus. Maksu tapahtuu ostamalla valmennus verkkokaupasta.


VAHVISTA TALOUTTA

Taloudellisten asioiden hallinta on yrittäjän keskeisimpiä osaamisen alueita. Yrittäjän on ymmärrettävä laskentatoimen perusteet sekä osattava tulkita lukuja ja hyödyntää niistä saatavaa tietoa. Suunnittelua ei voi tehdä ilman budjettia ja toiminta on vaikeaa, jos ei hallitse kassavirtaa. Menestyvän yrityksen tunnusmerkkejä ovat hyvä kannattavuus, riittävän korkea omavaraisuus ja hyvä maksuvalmius.

Pia Nyman
Pia Nyman

Autan sinua toteuttamaan unelmasi, jossa vahvuutesi ja osaamisesi yhdistyvät. Kasvata ja kehitä osaamistasi liiketoiminnan hoitamisessa tuloksellisempaan suuntaan!

Mira Merikanto
Mira Merikanto

Autan kehittämään liiketoimintaasi, selviytymään yrittäjänä kohtaamistasi haasteista ja ratkon ongelmia tehokkaasti ja selkokielellä.

Katia Enbuske
Katia Enbuske

Autan sinua ymmärtämään kirjanpidon raporttien sisällöt, tekemään niiden perusteella liiketoimintaa koskevia päätöksiä ja hallitsemaan paremmin yrityksesi taloutta ja tulevaisuutta.


KEHITÄ BISNESTÄ

Liiketoiminnan kehittäminen on yrityksen elinehto. Työ vie aikaa ja vaatii suunnittelua sekä edellyttää osaamista. Keskittymällä oleelliseen ja tekemällä oikeita asioita, varmistat menestyksesi.

Tarja Pursiainen
Tarja Pursiainen

Tee unelmistasi totta tunnistamalla luontaiset vahvuutesi ja pääsemällä eroon sivua rajoittavista uskomuksista ja pelkomalleista. Autan sinua saamaan käytännöllisiä avaimia arkeen.


Taina Euro
Taina Norha

Autan yritystäsi löytämään oman tavan toimia asiakaslähtöisesti ja tavoittaa asiakkaat tehokkaasti modernien markkinointitoimenpiteiden avulla. Autan toimimaan suunnitelmallisesti ja hyödyntämään arkea helpottavia ja tehokkaita työkaluja omassa toiminnassasi.

Soile Heiniö
Soile Heiniö

Sosiaalinen media ja Google näkyvyys kuntoon Soilen avulla selkokielellä ja tavoitteellisesti. Panosta yrityksesi näkyvyyteen ja opi samalla itse.

 


HAE TASAPAINOA

Yrittäjä on yrityksensä tärkein voimavara. Yrittäjäksi ryhtyvä valitsee työn ja ammatin lisäksi elämäntavan. Tämä korostaa yrittämisen kokonaisvaltaista vaikutusta yksilön elämään. Yrittäjyyden vaatimia ominaisuuksia voi kehittää ja näin parantaa mahdollisuuksiaan menestyä ja selviytyä haastavista tilanteista.

Carita Nyberg
Carita Nyberg

Tee unelmistasi totta tunnistamalla luontaiset vahvuutesi ja pääsemällä eroon sivua rajoittavista uskomuksista ja pelkomalleista. Autan sinua saamaan käytännöllisiä avaimia arkeen.

Merja Carlander
Merja Carlander

Unelmien toteuttaminen tekee elämästä merkityksellisen. Tunnistamalla omat voimavarasi ja pitämällä niistä huolta, on unelmien toteuttaminen helpompaa.

Kirsi Englund
Kirsi Englund

Autan sinua kohti terveempää kehoa ja energistä oloa rennolla ja fiksulla syömisellä, pienillä teoilla ja motivaatiota vahvistaen.

Merja Takamäki
Asiantuntevaa ja innostavaa valmennusta tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseksi.


Yvonne Westerlund

Työelämämentorina autan yksilöitä, bisnespäättäjiä ja tiimejä kohti tavoitteita, onnistumaan ja viettämään parempaa elämää.


LAKIASIAT

Yrittäjän kannattaa huolehtia tärkeät sopimusasiat kuntoon etukäteen. Yrittäjän elämässä ajankohtaiseksi voivat tulla myös sukupolvenvaihdokset sekä perhe- ja perintöjuridiikka. Asiantuntija-apua voit tarvita myös hankinta-asioissa ja yritysverotuksessa.

 

Enni Kranni

Lainopillista neuvontaa joustavasti ja ymmärrettävästi.

Aki Viljander

Lainopillista neuvontaa joustavasti ja ymmärrettävästi.


VERTAISTUKEA

Tarvitsetko tukea ja selkeyttä tekemiseen sekä päätöksentekoon? Jonkun, joka ei arvostele vaan kuuntelee ja kertoo mielipiteensä, keskustelee sinua tukien?

Meku Sjöblom
Mervi Vinnari

Mervi (Meku) Vinnari on bloggaaja, vapaa kirjoittaja ja ratkaistukeskeinen reteaming valmentaja, joka tarjoaa apua ja vertaistukea aloittavalle yrittäjälle.

Vieritä ylös