Tiedätkö miten voit menestyä yrittäjänä?

Tarvitsetko apua?

Jos olet epävarma, olet juuri oikeassa paikassa! Etkä ole ainoa, joka kaipaa tukea sekä tiivistettyä ja oleellista tietoa yrittäjyydestä.

Tuntuuko sinusta joskus, että...

Ota avuksesi helppokäyttöinen ja käytännönläheinen

Yrittäjän ensiapupaketti

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaista näkemystä yrittäjän ongelmatilanteisiin.

Tulos kuntoon

Mistä raha tulee?
Kaikki mitä tulee menee?
Hallitse rahavirtoja budjetoimalla.

Markkinointi

Miksi asiakas ostaisi juuri sinulta? Mitkä markkinointitoimenpiteet sisältyvät sinun suunnitelmaasi?

Elämänhallinta

Miten saat omat voimavarat ja kuormitustekijät tasapainoon? Pystytkö toteuttaamaan unelmaasi?

Tee päätös nyt: ota askel kohti menestystä!

Avaimet Menestykseen oppimisympäristön materiaaleista saat vastauksen kysymyksiisi ja ongelmiin.

Yrittäjyys sisältää ainakin nämä kolme osa-aluetta

Vahvista taloutta

Taloudellisten asioiden hallinta on yrittäjän keskeisimpiä osaamisen alueita. Yrittäjän on ymmärrettävä laskentatoimen perusteet sekä osattava tulkita lukuja ja hyödyntää niistä saatavaa tietoa. Suunnittelua ei voi tehdä ilman budjettia ja toiminta on vaikeaa, jos ei hallitse kassavirtaa. Yritystoiminnan talouden seurannassa on kolme peruskomponenttia: kassavirta, tuloslaskelma ja tase.

 

avaimet menestykseen
miten lisää asiakkaita

Kehitä bisnestä

Liiketoiminnan kehittäminen on yrityksen elinehto. Työ vie aikaa ja vaatii suunnittelua sekä edellyttää osaamista. Keskittymällä oleelliseen ja tekemällä oikeita asioita, varmistat menestyksesi. Säilytä mielenrauhasi varmistamalla sopimusasiat.

Hae tasapainoa

Yrittäjä on yrityksensä tärkein voimavara. Yrittäjäksi ryhtyvä valitsee työn ja ammatin lisäksi elämäntavan. Tämä korostaa yrittämisen kokonaisvaltaista vaikutusta yksilön elämään. Yrittäjyyden vaatimia ominaisuuksia voi kehittää ja näin parantaa mahdollisuuksiaan menestyä ja selviytyä haastavista tilanteista.

Avaimet Menestykseen

Katso video

Katso video

Valitse sinulle sopiva paketti

Hinta sisältää arvonlisäveron 24% ja on vähennyskelpoinen kulu yrityksellesi.

Opiskeltuasi materiaalit, tiedät ...

3 avainta

-
97
 • miten teet budjetin
 • miten laadit markkinointisuunnitelman
 • miten hallitset omaa elämanpalettia

9 avainta

+ bonusvideo
247
 • miten teet budjetin
 • miten hinta toimii markkinoinnin työkaluna
 • miten teet hinnoittelulaskelmia
 • miten laadit markkinointisuunnitelman
 • mistä saat lisää asiakkaita
 • miten lasket verosi toiminimenä
 • miten johdat ajankäyttöäsi
 • miten tasapainoilet arjessa
 • miten hallitset omaa elämänpalettia
 • bonusvideo: tuotteistamisen perusteet
suosittu

Katso video!

Jokainen avainmoduli sisältää noin 10 minuutin mittaisen videon, kirjallisen materiaalin pdf-muodossa sekä joko testin tai harjoitustehtävän, jonka avulla voit arvioida oppimistasi.

Kurssipaketit koostuvat moduleista. Valittavanasi on 3 tai 9 avaimen muodostama kokonaisuus. 9 avaimen paketti sisältää lisäksi bonusvideon.

Mietitkö nyt...

Miten voin selvitä näin monen asian hallinnasta?

Olet kiireinen yrittäjä, mahdollisesti toimit yksin. Sinun pitää ehtiä tehdä miljoona asiaa! Juuri siksi kurssimodulit sisältävät tiivistetyssä muodossa oleellista tietoa. Opiskelet silloin, kun sinulle sopii, moduli kerrallaan.

Miksi maksaisin tiedoista, jotka saan verkosta ilmaiseksi?

On totta, että verkossa on valtavasti tietoa, mutta juuri sinua koskevan, oikean ja oleellisen tiedon etsimiseen, seulomiseen, printtaamiseen menee kallisarvoista aikaasi. Me olemme tehneet asian puolestasi, hyödynnä se.

Mistä aloitan?

Aloita siitä modulista, mikä tuntuu olevan eniten mielessä. Paketit on koottu siten, että niiden sisältö tukee kokonaisuutta. Muista, että kaikki liittyy kaikkeen. Valmentajat ovat tukenasi, varaa aika helposti suoraan verkosta.

Entä jos minulla ei olekaan aikaa opiskella?

Oppimateriaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin haluat. Tietoa tulee jatkuvasti lisää, joten sisältöjä ei päivitetä, mutta muutoksista tiedotetaan. Näin olet jatkuvasti ajan tasalla ja voit kerrata materiaaleja milloin haluat.

Miksi tulisin juuri teidän kurssillenne?

Liiketoimintaosaamistaan kannattaa kehittää jatkuvasti. Avaimet menestykseen® kehitysohjelma ja monipuolinen valmennus on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka käyttäminen on helppoa, tavoitteellista ja sitä kautta tuloksellista.

Jos en opi mitään, saanko rahat takaisin?

tyytyväisyystakuuPyrimme siihen, että laadukas sisältömme auttaa jokaista opiskelijaa. Jos kuitenkin koet, ettet hyötynyt kurssista mitään, maksamme sinulle kyselemättä rahasi takaisin.

Lue mitä mieltä muut ovat

Aloita yrityksesi kehittäminen nyt

Yritykselläsi on kaikki mahdollisuudet menestyä hyvin, kunhan osa-alueet on hoidettu edes 80-prosenttisesti. Yrittäjyyteen liittyviä asioita on valtava määrä, mutta sinun ei onneksi tarvitse osata kaikkea. Riittää, että teet oleellisia asioita oikein.

Opiskelu Avaimet Menestykseen oppimisympäristössä on prosessi. Jos teet harjoitukset ja siirrät oppimasi tiedon oman yrityksesi hyödyksi, panoksesi ei mene hukkaan. Voit opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii ja sopivan kokoisissa osissa.

Omaksuminen vie aina oman aikansa ja toimintatapojen muuttaminen on tunnetusti hidasta. Aloittaminen on todella tärkeää! Kun etenet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti, olet varmasti matkalla menestykseen!

Etkö ole vielä vakuuttunut?

Haluatko kysyä jotakin kurssien sisällöstä? Mietitkö, mikä kokonaisuus sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Yrittäjän kokonaisvaltainen tilannekartoitus auttaa sinua hahmottamaan oman tilanteesi. Selvitetään asia yhdessä, lähetä viesti [email protected]

Tiedätkö, mitkä yrittäjäominaisuudet ovat vahvuuksiasi? Entä mitä ominaisuuksia kannattaisi kehittää?
Tee yrittäjän kokonaisvaltainen tilannekartoitus ja saat tuloksen heti.
Lisäksi saat Menestystekijöiden selvittämisen ympyrätehtävän tuloksena kehittämissuunnitelman, jonka avulla voit aloittaa opintopolkusi suunnittelun!

Kartoita tilanteesi
Vieritä ylös