Yvonne Westerlund


YVONNE WESTERLUND

Työelämämentorina autan yksilöitä, bisnespäättäjiä ja tiimejä eteenpäin kohti tavoitteita, onnistumaan ja viettämään parempaa elämää. Kun siirrymme pois jutuista, jotka eivät toimi ja kun pyydämme apua, niin saamme uutta tuulta purjeisiin.

Minusta on ihanaa auttaa ja tukea muita työelämässä ja elämässä ylipäätään. Itse olisin tarvinnut näitä juttuja nuorena, ja nyt minulla onkin mahdollisuus antaa ammattitaitoni, ymmärrykseni ja kokemukseni muiden hyödyksi. Olen huomannut, että tärkeimmät seikat onnistumisen ja menestyksen kannalta ovat itsetuntemus, oikea suhtautuminen asioihin ja kommunikointi.

Mistä sitten motivoidumme? Siitä kun asiat etenevät. Kun opimme uutta ja luovumme vanhasta painolastista, joka ei enää palvele meitä.

Opiskelen jatkuvasti innolla, niin että sinä, nykyinen tai tuleva asiakkaani, pääsisit lyhyintä tietä kohti omaa Pohjantähteä!

Koulutukseltani olen KTM Hankenilta, NLP Master, Ratkaisukeskeinen Coach (ICF), Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja Mental Management Tavastia Trainer opiskelija.

Tutustu Yvonnen blogiin, sieltä löydät pajon mielenkiintoista luettavaa!

Mitä kaipaat elämääsi ja työhösi juuri nyt?

Oman urasi kehittäjänä, bisnesjohtajana tai työnhakijana: miten olisi jos nousisit näkyväksi siinä missä olet juuri nyt? Oivalla miten muut näkevät sinut, lisää itsetuntemusta ja näe selkeästi mitkä ovat vahvuutesi ja missä voisit vielä parantaa. Silloin kehityt ja etenet askel askeleelta sinne minne haluat.

Selkeä kommunikointi on menestyksesi avain; ethän pidä kykyjäsi piilossa! Olen pitkään konkreettisesti auttanut omaa elämää ja työelämää kehittäviä ihmisiä oikotielle kohti heidän omaa päämäärää. Tähän kuuluu ymmärrys omista mahdollisuuksista ja järkevät valinnat. Kun näet vaihtoehdot konkreettisina ne muuttuvat myös mahdollisiksi. Pääset rakentamaan tulevaisuutta tietoisesti ja itsesi näköiseksi.

Työkokemukseni monialaisuus ja rekrytointikonsulttina toimiminen ovat molemmat antaneet minulle huimat eväät siihen, mikä on valuuttaa omalla uralla ja organisaatioissa johtavassa asemassa oleville.

Buukkaa kanssani 30 minuutin keskustelu ja saat konkreettisia vinkkejä miten pääset alkuun ja eteenpäin. Aloita uusi elämä nyt eikä 15. päivä!

www.uraklinikka.fi

Varaa valmennusaika viestillä

Vieritä ylös